NurainunNajwa.com

Arkib 05/2021

Disebabkan saya nie kategori adik - adik walaupun umur dah 26 tahun tapi Alhamdulilah still dapat duit raya ? Bagi mereka yang tak tau, maka untunglah saya. Nak bagitau arini dapat kumpul wet raya RM50 ja. Besok sambung raya lagi ?
Indahkan hidup kita dengan kebaikkan ?Indahkan hidup kita dengan kebaikkan ?
Saya doakan pagi nie kita semua dilimpahi rezeki yang yidak disangka2. Aaminn
Petang td dapat mesej dari citilink. Kotak Ae dah sampai. Terus mintak tolong adik ambilkan. Sampai rumah terus bukak dan lipat ? sangat puas hati dengan ADN PRIINTING. Kotak Ae memang nampak exclusif.
Assalamualaikum selamat pagi.. ? Hari meeting kita pakai Niqab Qibtiyyah. Doakan saya pergi dan balik dengan selamat dari meeting ?
Diri sendiri pun naik rimas cari kunci dalam beg sendiri ? kena keluar kan semua barang baru jumpa kunci. Sadis betul.
✓Beras PERCUMA 500 kampit ✓Buka Akaun Tabung Haji (12tahun kebawah) Natfree 9.0✌️ Akan Datang✓Beras PERCUMA 500 kampit ✓Buka Akaun Tabung Haji (12tahun kebawah) Natfree 9.0✌️ Akan Datang
Langsung dari Madrasah Tahfiz Darul Uloom sempena taklimat kebakaran Bahagian 3 untuk para hafizoh
Kali terakhir di sini semasa kes arwah Aisyah dan tarikh ini setahun yang lalu sempat ziarah wildan syurga di wad. InsyaAllah kes terbaru Sahabat Uwais akan dilancarkan. Semoga Allah permudahkan urusan ini. Kita sama-sama usahakan ya. Amin ya robb
Sebahagian barang natfree yang disedekahkan oleh para sahabat sekalian. Ni baru sikit, kat belakang Cik Ton yang padat tu tak bawa turun lagi dek kerana keletihan semalam. Huhu. Confirm lori diperlukan untuk angkut semua sekali ke Natfree 9.0 Sahabat Uwais. Selalunya bila natfree mesti orang jauh yang bagi sumbangan. Orang terdekat ni jarang-jarang. Begitulah. Pengumpulan Dana Beras Natfree masih berlangsung. Sayuti Wan Chik Natfree Sahabat Uwais